Gezamenlijk ontwikkeld Babor met international make-up director Peter Smchidinger een make-up lijn die hoogeisend is, functioneel, comfortabel voelt op de huid en zijn eigen expressiviteit geeft met een moderne vleugje. Niet alleen dit, maar ook nog eens met een viervoudig hoogwaardig anti-aging complex.

Babor Age ID helpt om de goede eigenschappen van jouw gezicht te accentueren en kleine onvolmaaktheden te verbergen. De producten zijn unieke texturen en veelzijdige kleuren. Het accentueert jouw persoonlijkheid. En dat met een viervoudig anti-aging complex.
MIJN PERSOONLIJKHEID, MIJN SCHOONHEID

Nauwkeurige werkstoffen gecombineerd met hoogwaardige make-up texturen zorgen op vier verschillende niveaus voor een zichtbaar en duurzaam anti-aging effect:
1. Optische, onmiddellijke lifting door polysacchariden die een verzorgende laag vormen op jouw huid
2. Jeugdige glow door de lumicol die ook terug te vinden is in Babor Reversive
3. Speciale flavoïden voor effectieve celbescherming in juw huid
4. Detox & oxidatieve bescherming

“Babor Age ID make-up werkt onmiddellijk liftend en beschermt de huid preventief tegen veroudering.”

“Hoe we met onze leeftijd omgaan, ligt helemaal aan onszelf. Welke look we ook dragen! Een make-up moet persoonlijkheid reflecteren en mag haar niet camoufleren. Als klein hulpmiddel hebben we de make-up methode strongshape en softshape ontwikkeld. Deze methode biedt ruimte voor individuele ontplooiing.” – Peter Schmidinger

ook voor de make up kun je langskomen voor een advies of kijk in onze webshop